Herbalife Nutrition Producten Kopen Met Korting

Gepubliceerd sep. 11, 21
6 min read

Onafhankelijk Herbalife Member

U zult zich waarschijnlijk zeer belachelijk maken. 08 nov 2006 11:10 door » 18 mei 2008 04:27 Geplaatst op 17 Mei 2008 19:53 door jor --------------------------------------------------------------------------------Quote: Een tijdje geleden werd ik aangesproken door iemand die (naar achteraf bleek) vrij hoog in de Nederlandse Herbalife pyramide zit en mij voor de verkoop van dat spul trachtte te interesseren - herbalife producten kopen.

Over die verkoopmethode wil ik het even hebben. Herbalife verkoopt haar produkten via "onafhankelijke distributeurs", die geworven worden op gehypte verkoopmeetings waar flink op je in wordt gepraat: Lees het verslag van zo'n meeting, geschreven door Tom R: Geestige bende, die Herbalifers (iets naar beneden scrollen) Met Herbalife kan je steenrijk worden, zo beloven ze op die meetings.

Doe ik echter niet want ik vind er genoeg gezegd over deze rommel. Maar blijft het feit! Wil je er toch aan beginnen? zoek het internet af ( zoekmachine's ) en je komt het tegen voor 25% van de kostprijs en de voor en nadelen vind je ook op het internet.Naar boven Hier ook al dat gedoe, lees eerst het verhaal. 08 nov 2006 11:10 door » 18 mei 2008 04:29 Quote: MLM-organisaties beloven gouden bergen, maar de winsten vallen voor vrijwel iedereen zwaar tegen. Degene die aan zo'n club meedoet, zoekt meteen weer onder de kopers van zijn producten verkopers.

Herbalife Belgie

Bij Herbalife betekent dat een korting van 25 procent. De kersverse verkoper krijgt te horen dat hij zich moet vestigen als zelfstandig ondernemer en dat hem forse winsten ten deel zullen vallen. Als zij op hun beurt weer verkopers werven, krijgen ze een bonus voor het aanwerven van verkopers en/of een deel van de door hen gegenereerde inkomsten - Herbalife ervaringen.

U weet hoe het met dit type organisaties gaat. Na een aantal rondes in een bepaalde stad of wijk zijn er gewoon geen nieuwe kopers meer te vinden, laat staan verkopers. Tegen die tijd is het product vanwege alle tussenpersonen die een deel van de opbrengsten opstrijken ook gewoon duur geworden.

[quote] 08 nov 2006 11:10 door » 18 mei 2008 04:51 Ik merk dat u weinig op de hoogte bent van onze manier van werken. Wij werken met een netwerk marketing systeem zoals Amway en noem ze allemaal maar op, deze manier van verkopen bestaat al 55 jaar. Wist u dat 99% van mijn klanten geen familie is, vele mensen kende ik van tevoren niet eens, maar het is natuurlijk logisch dat als iemand die voor zichzelf begint eerst natuurlijk familie, vrienden en kennissen uitnodigd en daarna pas onbekenden.

Het hele mlm-systeem hangt van slogans en fantastische verhalen aan elkaar en de enige die echt geld verdienen en zich versuft lachen zijn de mensen die het opgezet hebben. De rest werkt zich rot (zogenaamd eigen baas ) dus zonder verzekering,zelf belasting regelen om over de inschrijving als kleine zelfstandige nog maar te zwijgen.

Herbalife Nutrition Herbalife24 Ontbijt Ideaal Sport Afslanken

Zijn die over dan komen de overige familieleden/kennissen,vrienden ( die heb je niet lang maar met dat gezeur). Nooit aan beginnen en wil je het om een of andere reden toch, koop het dan voor 25% van de prijs op het internet, de praatjes van leken kosten je namelijk de andere 75%.

Het is inderdaad in de formule van netwerkmarketing zo dat eerst mensen uit je eigen omgeving aanspoort om distributeur te worden. Ooit nog een marketingopleiding met goed gevolgd doorlopen waarbij het teloorgegane NSA studenten van onze hogeschool voor de verkoop probeerde te strikken. Ik zal me er nooit mee bezig houden.

Toevallig probeerde me gisteren nog een sympathieke Vlaamse man van een Herbalifefolder te voorzien. Ik vertelde hem waar ik tegenaan gelopen was. Hij vindt dat niet hoort dat een Herbalifedistributeur shakes aan mensen met gezondheidsproblemen aanbiedt. Herbalife producten. Er zitten dus ook positieve mensen in het distributeursnetwerk. Mevrouw Welness tenslotte : ik heb niets tegen uw bijverdienste.

Lees een keertje als boekwerk het boek De Gezonde voedingswijzer van Kirsten Hartvig door. Zelf heb ik het gedaan en als leidraad gebruikt voor mijn genezings- en herstelproces. herbalife pannenkoeken. Gelukkig voel ik me met de dag beter door evenwichtiger en uitgebalanceerd te eten. Het kan dus ook zonder een shake. Herbalife shakes. Dit betekent het nuttigen van Volkorenbrood, veel groenten en fruit en zoveel mogelijk vetarm en suikervrij te eten dus ook geen voedingsmiddelen op basis van polydextrose en soya die in uw shake zitten.

Onafhankelijk Herbalife Member

Onafhankelijk Herbalife Member - WelkomHerbalife Kopen

ps ik noem mezelf ook sympatiek, ik weet dat dit op een forum gevaarlijk is, zo krijgen de negatievelingen en sceptische personen weer voer voor hun berichtjes Het gaat de (in jou ogen negatievelingen ) helemaal niet om de persoon, niemand heeft beweert dat je dat niet bent. Hier word echter afgerekend met de sprookjes van herbalife en de meeste mlmérs gaan dan maar op de persoonlijke toer ( jij ook) om hun ongenoegen te uiten.

Geplaatst op 17 Mei 2008 18:43 door Wellness Jorreke Jorreke toch Maar sommige mensen hebben een dikke plaat voor hun kop en zien alleen maar, of zoeken alleen maar naar het negatieve. ik wens u veel succes Dit zijn jou woorden, mensen negatief/loser enz noemen is de gewoonte bij veel mlmérs om zich te verweren tegen soms terechte kritiek (Herbalife ervaringen).

Ik ben benieuwd naar je reactie Naar boven Ik reageer in een flink aantal topic's ook buiten het mlm-topic en sta hier niet bekend als negatief maar wel als kritisch!. Dat is echter heel iets anders. Uitsluitend in het mlm-topic noemen voorstanders mij negatief bij gebrek aan woorden. Over herbalife kan ik kort zijn, lees eerst hier eens en beslis dan.

08 nov 2006 11:10 door » 28 mei 2008 04:43 Zeer zeker oppassen met Herbalife, het doet zeker geen goed aan de glucosespiegel. Herbalife ervaringen. Herbalife is gewoon een geraffineerde marketingtruc. Het systeem is enkel opgesteld om te verkopen en dit op de kop van mensen die zich niet goed voelen in hun vel.

Herbalife Afslankshakes Kopen? - Laagste Prijs

De bedoeling is dat iedere herballifegebruiker ook het product gaat verkopen aan zijn vrienden, wanneer je een bepaald aantal stuks verkoopt word je voorgesteld een licentie te kopen zodat je ook handel met dit product mag drijven. Denk nu niet dat je enkel wil gebruiken want je zal veel voordeel krijgen als het zelf begint te verkopen.

Herbalife Glutenvrije Producten KopenKoop Hier De Herbalife Producten Online. Kortingen Tot 35 % !
Afvallen Met HerbalifeHome - Herbalife Nutrition Be
Dieet HerbalifeHerbalife Fitplan

en zo gaat dat systeem steeds verder zodat je uiteindelijk aan de top van de piramide komt te staan en zo 'veel' geld verdiend (herbalife belgie). Het product zelf is waardeloos en bestaat uit een kruidenpakket onder het motto baat het niet dan schaadt het niet. De originele invoerder in Belgi� is een tiental jaren geleden hiervoor veroordeeld geweest en leidt nu een *****bars (je moet je geld toch met iets verdienen.

Hij beloofde de prachtigste resultaten, diabeten mochten plots alles eten en uiteindelijk is er genezing, als je het maar lang genoeg neemt. Hij staafde dit zelfs met allerlei documenten. Pure oplichterij dus. Het internet staat vol met van die earnmore. com en thuiswerken. be en verdiengeld. nl. Dit zijn allemaal verdoken herbalife verkopers die eigenlijk verkopers/klanten lokken.

Meer van Gezondheid test

Navigation

Home

Latest Posts

Droog Trainen Protocol Mannen

Published Oct 22, 21
7 min read