Beste Boek Overgang

Published Jun 19, 21
6 min read

Angstaanvallen Tijdens De Menopauze? Zo Los Je Dat Op

Tegen vrouwen die denken dat de overgang eraan zit te komen, wil ik zeggen: ga meteen naar een specialist en laat je voorlichten. angstaanvallen tijdens de menopauze. En: je moet over je klachten kunnen praten.”Meer weten: Alant Vrouw is een medisch centrum in Zeist voor vrouwen met bekkenbodem- en overgangsklachten. Voor een afspraak met de menopauzearts kunt u bellen naar 030-6934080 - opvliegers tijdens de overgang. Telefonisch spreekuur is op vrijdag van 9. 00-10. 00 uur. Kijk ook een op www (overgang). alantvrouw.nl. Care for Women is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in alle facetten van de overgang. Kijk op www. careforwomen.nl of bel 090-1481. Via dit nummer komt u in contact met een overgangsconsulente bij u in de buurt.

iza magazine Aan het werk! ‘Groene’ kerst Begrijp de griep Profiteer van IZA Vriendendiensten goed voor elkaar 42010 Voor verzekerden werkzaam in de publieke sector Inhoud COLOFON IZA Magazine verschijnt vier keer per jaar voor IZA-verzekerden Houd handen en voeten winterwarm Oplage 320 - slank door de overgang ervaringen. 000 Verschijningsdata 2011 11 maart, 17 juni, 28 oktober, 9 december Jeukende vingers of pijnlijke tenen? Misschien hebt u last van perniones. goed middel tegen overgangsklachten. Oftewel: winterhanden of wintertenen. Redactie Brenda Gerritsen, Josje Kets, Hans de Klerk, Petra Kruijt, Wies Peters, Dirk van Sambeeck, Walter Withagen Fotografie ANP (Lex van Lieshout), Guido Benschop, Anoek Bleumer, Centerparcs, Colourbox, Adriaan van Dam, Hollandse Hoogte (Bert Verhoeff), Vincent van den Hoogen, Istockphoto, Masterfile, Nationale Beeldbank (Leo de Kort), Fotostudio Wick Natzijl, Shutterstock, August Swietkowiak, Collectie SPAARNESTAD PHOTO (Het Leven/C.J.

Angstaanvallen Tijdens De Overgang

Verpleegkundig Overgangsconsulent Nodig?Hoort Buikpijn Bij De Overgang
Hoe Lang Duurt De OvergangSlank Door De Overgang Ervaringen
Herken Je OvergangsklachtenBeste Middel Tegen De Overgang
Angstaanvallen Tijdens De OvergangHulp Voor Vrouwen In De Overgang

Gehele of gedeeltelijke overname van artikelen of illustraties kan alleen na schriftelijke toestemming van de redactie (angstaanvallen tijdens de overgang). IZA Magazine verschijnt ook in gesproken vorm voor mensen met een leeshandicap. Bel voor deze gratis service Dedicon in Grave: (0486) 48 64 86. Redactieadres: IZA Magazine Postbus 445 5600 AK Eindhoven IZA 0900-8024 IZA Gemeentezorgpolis 0900-8036 E-mail: [email protected] www. iza - yos health waterfles.nl Wilt u IZA Magazine niet meer ontvangen, laat dit dan weten aan de redactie. © 2010 IZA 14 6 Perspectief voor Vlaardingse jeugd 15 procent van de jeugd in Vlaardingen vormt een risicogroep. Het Bureau Welzijnsprojecten geeft ze een eigen plek in de samenleving.

32 Vriendendiensten IZA heeft meer te bieden dan een kwalitatief goede zorgverzekering (yos health waterfles). Profiteer van service en voordelen die u het leven gemakkelijker kunnen maken. COLUMN Bewuste keuzes 22 Dreaming of a duurzaam Christmas Een duurzaam kerstfeest. Dat is pas een mooie kerstgedachte! Drie tips voor het vieren van een ‘groene’ kerst. Verder in dit nummer 4 9 10 12 16 18 20 24 27 28 34 35 35 Fitfeitjes: meer water drinken, minder zout eten Doe de gezondheidstests Een ander helpen is ook genieten IZAken: Veranderingen in uw zorgverzekering Eropuit: actief in de winter Marina Wapperom (45) leert lezen en schrijven De werkdag van werkgeversadviseur Marcel Zwiers Menopauze, iets om bij stil te staan Vraag & antwoord De griep of een koutje? Kortingsacties speciaal voor u Regionale telefoonnummers Puzzel Een sportvriend klampte me een tijdje geleden aan met de mededeling dat hij aan zijn knie moest worden geopereerd.

Nieuw Boek Over De Overgang

Ik heb hem aangeraden eens een kijkje te nemen op onze website. Daar kun je zien wat andere IZA-verzekerden vinden van de behandelingen die zij hebben ondergaan (slank door de overgang review). Want op de best denkbare zorg heeft iedereen in Nederland recht. Dit staat ook in het regeerakkoord van het nieuwe kabinet. Een goed en lovenswaardig uitgangspunt, maar wie is specialist op welk gebied en waar vind je die? Dat moet je makkelijk kunnen uitzoeken. Op dat terrein valt nog wel wat te winnen, zo blijkt dus. Onze dienstverlening op de IZA-website is al een stap in de goede richting. Maar nu ziekenhuizen zich steeds meer specialiseren in bepaalde behandelingen, merken we dat velen van u behoefte hebben aan meer ondersteuning.

Zo kunnen wij u namelijk helpen wegwijs te worden in het snel veranderende landschap van de zorg. opvliegers leeftijd. Dan kunt u bewuste keuzes maken. waterfles. Dat heeft mijn vriend ook gedaan en hij is – zoals het hoort – tevreden over het resultaat. Het is nog te vroeg om al te kunnen zeggen dat hij loopt als een kieviet. Maar ik train ondertussen alvast een klein beetje harder. Ik gun hem zijn nieuwe knie van harte, maar niet dat hij sneller loopt dan ik. Jacques van Zoelen Commercieel directeur IZA Fitfeitjes Boekentip Daarom is water drinken gezond Water drinken houdt je fit en gezond.

Verpleegkundig Overgangsconsulent Nodig?

Overgangsconsulente InschakelenHormonologen: De Overgang? Daar Heb Je Het Gewoon Niet Over

Het is het belangrijkste bestanddeel van je lijf: het regelt de temperatuur, transporteert zuurstof, voedingsstoffen, vitaminen, mineralen, en verzorgt de afvoer van afvalstoffen. Dagelijks verlies je 2,5 liter door zweet, adem en urine - innerlijke onrust overgang. Eén liter vocht neem je weer op uit voeding, anderhalve liter uit drinken. Je kunt enkele weken zonder eten, maar slechts een paar dagen zonder water! Genoeg water drinken helpt tegen nierstenen, constipatie en werkt preventief tegen allerlei ziekten. Frisdrank of alcohol? Die bevatten veel suikers of zijn juist vochtafdrijvend. Dus daarom: water drinken is gezond. Van Dale Junior dokterswoordenboek Kinderen die bij de dokter of tandarts komen, horen vaak allerlei moeilijke woorden.

000 van zulke woorden uitgelegd. Het is bedoeld voor kinderen vanaf tien jaar. Jongens en meisjes kunnen het gebruiken als naslagwerk maar er ook gewoon lekker in lezen. De publicatie is tevens een hulpmiddel voor ouders en artsen die niet altijd weten hoe ze moeilijke medische termen makke­ lijk en duidelijk kunnen uitleggen aan kinderen. hoort buikpijn bij de overgang. Van Dale Junior dokterswoordenboek, 512 pagina’s, € 29,95. Webtip: dagboek over Alzheimer Het komt zelden voor dat een Alzheimerpatiënt het verloop van zijn ziekte en de ervaringen die daarmee gepaard gaan bijhoudt. Willeke de Bruijn deed dat wel. Willeke’s dagboek – te vinden op www.

Hulp Bij Afvallen In De Overgang

Met dit inzicht hoopt Internationale Stichting Alzheimer Onderzoek (ISAO) op een beter begrip van de ziekte van Alzheimer. hulp voor vrouwen in de overgang. 4 IZA Magazine 4 2010 WIN DIT BOEK ZIE PAGINA 34 Vieze binnenlucht Luchtvervuiling binnen kan vele malen slechter zijn dan vervuiling buiten, open je ramen dus regelmatig, ook in de winter! Tai Chi helpt tegen fibromyalgie Fibromyalgie is een aandoening die gekenmerkt wordt door chronische, verspreid voorkomende pijnen en spierstijfheid over het hele lichaam. Het concentreert zich vooral in de nek- en schoudergordel, lage rug en bekkengordel en de ledematen. Uit onderzoek van de afdeling Reumatologie van het Tufts Medical Center in Boston onder 66 patiënten blijkt dat beoefening van de Chinese bewegingsleer Tai Chi klachten van fibromyalgiepatiënten vermindert. pijn in de onderbuik overgang.De wetenschappers hebben hun onderzoeksresultaten gepubliceerd in het medische vakblad New England Journal of Medicine (19 augustus 2010). Zo zout hebben we het … De Nederlander eet gemiddeld per dag negen à tien gram zout. Eigenlijk zou dat niet meer dan zes gram moeten zijn - nieuw boek overgang. Per jaar sterven naar schatting 2. 500 mensen doordat ze te veel zout binnenkrijgen. Het meeste zout dat we binnenkrijgen, zit in bewerkte producten als kant-enklaarmaaltijden en pizza’s, soepen, sauzen en hartige snacks. Nederlandse fabrikanten van levensmiddelen zijn er de afgelopen jaren wel in geslaagd zo’n tien procent minder zout in hun producten te verwerken.

More from Gezondheid test

Navigation

Home

Latest Posts

Droog Trainen Protocol Mannen

Published Oct 22, 21
7 min read